Löydä meille

Kantti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kuopion torilta. Julkisilla liikennevälineillä Kuopion keskustaan torille on helppo tulla. 

Museokadulla Kuopion museon pääsisäänkäynnin vieressä on kaksi liikuntaesteisille varattua pysäköintipaikkaa. (Pääkirjaston Museokadun puoleiset invaparkkipaikat ovat pois käytöstä pääkirjaston remontin aikana).

Kantin asiakkaille on kiekollisia pysäköintipaikkoja Maaherrankadun puolella. Lisäksi torin alla ja lähikatujen varsilla on maksullisia pysäköintipaikkoja.

Kulttuuriluotsi kaveriksi

Kuopiolainen 60 + ikäinen voi tilata maksutta vapaaehtoisena toimivan kulttuuriluotsin mukaan kaupungin kulttuurikohteisiin – myös museo- ja kirjastokäynnille. Toive välitetään kulttuuriluotsille ja hän saa tilaajan yhteystiedot. Kulttuuriluotsi soittaa ja sopii tilaajan kanssa tarkemmin käynnin yksityiskohdista. Palvelun tilaaja maksaa vain oman matkansa ja pääsylippunsa. Kulttuuriluotsin tilaus p.044 7182469 tai kirsi.ronkko@kuopio.fi
Kuopion museon ja Kuopin pääkirjaston muodostama Kantti talon tyylitelty pohjapiirros ja sisäänkäynnit

Esteettömyys

Pääkirjasto

Pääkirjastolla liikkuminen on esteetöntä. Pääkirjaston Maaherrankadun puoleinen pääsisäänkäynti on esteetön ja parkkipaikalla on inva-autopaikkoja. (Pääkirjaston Museokadun puoleiset invaparkkipaikat ovat pois pääkirjaston remontin aikana.)

Inva-wc:t sijaitsevat ala-aulassa ja musiikkiosastolla. Induktiosilmukka on käytettävissä pääkirjaston toisen kerroksen asiakaspalvelussa ja kokoussalissa. Kirjastolla on myös pyörätuoli ja rollaattori asiakkaiden käyttöön.

Inva-WC kuvake
Kuvake induktiosilmukka
Kuvake opaskoira

Kuopion museo

Esteetön kulku on mahdollinen suuressa osassa museon tiloista. Sisäänkäyntejä on useita ja ulko-ovet toimivat sähköisesti. Rakennuksessa on kaksi esteetöntä hissiä. Yleisötiloissa on induktiosilmukka ja näyttelykierrokselle on saatavilla erilaisia saavutettavuutta helpottavia palveluita.
Inva-WC kuvake
Kuvake induktiosilmukka
Kuvake opaskoira
Kuvake porrashissi

Pääkirjasto

Maaherrankatu 12,
70100 Kuopio
kuopio.finna.fi
kirjasto@kuopio.fi

Aukioloajat:
ma–to 8–19
(8–10 itsepalveluna)
pe 8-16
(8–10 itsepalveluna)
la-su 10–16

Kuopion museo

Museokatu 1, 70100 Kuopio
kuopionmuseo.fi
kuopionmuseo@kuopio.fi

Aukioloajat:
ti ja to-su 10-17
ke 10-19
ma suljettu

Kahvila Kantti

Museokatu 1, 70100 Kuopio
kanttikuopio.fi/kahvila-kantti
kantti@ravintolamestarit.net

Aukioloajat:
ma 10-15
ti ja to-su 10-17
ke 10-19